Frakt och returer

Fri frakt på över 50% av produkterna
ShopBetter.se är ett återförsäljarkoncept där slutanvändaren kan välja specifik(a) budfirma(or) och priser, baserat på användarens korgstorlek, vikt och leveransadress. ShopBetter.se erbjuder alltid ett "fri frakt"-alternativ, som automatiskt ingår i slutpriset. För specialartiklar kan det tillkomma en extra fraktkostnad om dimensionerna och/eller leveransadressen inte är tillämpliga för alternativet "fri frakt".

Standardleverans: 5-7 arbetsdagar
Expressleverans: 2-4 arbetsdagar

Notera: det kan förekomma att leveransen försenas på grund av omständigheter utanför vår kontroll.
När detta inträffar kommer vi att anstränga oss för att informera våra kunder om sådana förseningar på ShopBetter.se.
Alla beställningar skickas från vår lagerleverantör ZooFactory (ref.: Logistic Operator) som kommer att anges på paketet och kvittot.

Returer och Byten Var är min beställning? Vem kommer att leverera den? Final Sale + Refurbished Tullavgift (utanför EU) Leveransförseningar Fabriksfel och Saknade Paket Specialartiklar och Betald Frakt