Var är min beställning? Vem kommer att leverera den?

När din beställning är klar att skickas får du ett bekräftelsemeddelande.

De flesta av våra beställningar skickas inom 1-2 arbetsdagar efter att beställningen har gjorts.

E-postmeddelandet kommer att innehålla leveransinformation, ditt spårningsnummer och en länk till den valda operatörssidan.

För att spåra beställningen, klicka på spårningsnumret som finns direkt i e-postmeddelandet, eller kopiera/klistra in det till den tilldelade leverantören.

För att spåra en beställning på ShopBetter.se, besök Profile området. Du måste logga in för att få åtkomst till din kontoinformation.

Flera sändningar