ShopBetter.se integritetspolicy

Denna tjänst erbjuds dig av ShopBetter ApS (shopbetter.se) - Adelgade 12, 1, 9000 Aalborg, Denmark. VAT: 40004106. Följande regler och villkor utgör hela avtalet mellan tjänsteleverantören (ShopBetter ApS.) och användaren.

  • PERSONUPPGIFTER
    Vi kan samla in följande information när du registrerar dig via ett ShopBetter.se erbjudande: förnamn, efternamn, födelsedatum, e-postadress, postadress, telefonnummer, kredit- eller betalkort eller andra betalningsuppgifter, beroende på formen av betalning.

  • TEKNISK INFORMATION
    När en användare besöker ett ShopBetter.se erbjudande kan vi samla teknisk information om användarens enhet, såsom IP-adress som begärt visning av ShopBetter.se erbjudandet, typ av operativsystem, och som är associerad med enheten.

  • REGISTRERING OCH ENKÄTINFORMATION
    All information du förser oss med, och all information du väljer att dela om dig själv som en del av ditt användande för alla ShopBetter.se erbjudanden, kan bli lagrat som det har angetts.

  • COOKIES OCH WEBBSIGNALER
    Cookies är textfiler som vi kan placera på din enhets webbläsare för att göra det möjligt för våra system att känna igen din webbläsare och tillhandahålla funktioner såsom lagring av objekt mellan besöken, personifierade ShopBetter.se annonser på tredje parts webbplatser och mobila applikationer, och anpassade annonser från tredje part inom vissa ShopBetter.se erbjudanden. Vi kan använda Adobe Flash cookies för att komma ihåg dina inställningar, preferenser och användning inom ett ShopBetter.se erbjudande. Websignaler, klara GIF-filer eller liknande teknik är små bitar av kod som vi kan placera på ett ShopBetter.se erbjudande för att övervaka och samla in data om besökarnas beteende inom ShopBetter.se erbjudandet.
    Vi kan få en bekräftelse när du öppnar ett e-postmeddelande från ShopBetter.se, om datorn stöder sådana funktioner. Vi kan också spåra andra typer av information, till exempel vilka spel användare spelar på plats, alla felkoder i spelet, hur länge våra användare har deltagit i ett ShopBetter.se erbjudande, senaste gången en användare öppnade ett ShopBetter.se erbjudande, användarbeteende och gameplay. Dessutom, om en användare har vunnit någon av våra spel, lotterier, tävlingar eller andra kampanjer som presenteras på ett ShopBetter.se erbjudande, svarstid på annonsen och andra ShopBetter.se erbjudandeanalyser.

  • SOCIALA NÄTVERKSSAJTER
    Om du öppnar ett ShopBetter.se erbjudande via en tredje parts sociala nätverk, kan ShopBetter.se få information om din sociala nätverksprofil, inklusive utan begränsning, till de uppgifter som du gör tillgängliga för allmänheten, ditt sociala nätverks användar-ID, förnamn, efternamn och användarnamn, profil och omslagsfoton. Om du bjuder in nya medlemmar i ditt sociala nätverk eller skickar meddelanden via sociala spel etc. kan vi samla in information i samband med dessa meddelanden, inklusive dina vänners sociala nätverks användar-ID, e-postadresser och innehåll.

  • MOBIL
    När du besöker ShopBetter.se erbjudanden via din mobil, så kan vi få information gällande var du befinner dig (baserat på din IP adress) och din mobil, detta inkluderar olika unika identifikationer kopplat till din enhet, hårdvara, version av operativsystem och din aktivitet online. Vi kan använda denna information för att tillhandahålla dig personligt anpassade annonser och liknande, detta inkluderar annonser och information baserat på din plats.
    1. shopbetter.se mobila meddelande tjänst ("Service") tillhandahålls av ShopBetter ApS (“shopbetter.se”, “vi”, eller “oss”). Din användning av tjänsten innebär att du godkänner dessa villkor (“Mobila Villkor”).
    2. Vi kan anpassa eller avsluta tjänsten och dess funktioner utan förvarning. I enlighet med gällande lagtext, så kan även dessa villkor anpassas närsomhelst och ditt fortsatta användande av tjänsten vid sådana ändringar innebär ett samtycke till dessa.
    3. Genom att acceptera shopbetter.se’s SMS/textmeddelande tjänster, så godkänner du att motta SMS/textmeddelanden som är servicerelaterade och för marknadsföring. Detta inkluderar reklamerbjudanden, uppdateringar och information gällande orderstatus/konto, kampanjer och övrigt marknadsföringsmaterial.
      Från och med uppdrag av shopbetter.se sänds textmeddelanden genom din samtalsleverantör till det mobilnummer som du angett, även om ditt nummer är hemligt eller står med på någon lista för samtalsspärr. Text meddelanden kan sändas via ett automatiskt uppringningssystem eller annan teknologi.
    4. Du är införstådd med att du inte behöver delta i detta program för att göra några köp, och ditt samtycke innebär inget köptvång hos ShopBetter ApS. Ditt deltagande i detta program är helt frivilligt.
    5. Vi tar ej betalt för att tillhandahålla tjänsten, men du är ansvarig för de kostnader som kan uppstå när du använder textmeddelanden på din mobila enhet. Frekvens av meddelanden varierar. Standard meddelanden och kostnad för datatrafik kan ingå i ditt abonnemang. Kontrollera din prisplan hos din samtalsleverantör för detaljer. Du är ansvarig för alla eventuella kostnader som uppstår vid bruk av SMS/textmeddelanden, detta inkluderar kostnader från din samtalsleverantör.
    6. Du kan välja att avsluta denna tjänst med omedelbar verkan. Sänd ett textmeddelande med ordet STOP till det nummer som textmeddelandet sändes ifrån, eller avsluta prenumeration via denna länk (Country specific) i vilket annat textmeddelande för att avsluta.
      Du kommer få ett svarsmeddelande som bekräftar att du avslutat tjänsten. Inga fortsatta meddelanden kommer att sändas till din mobila enhet, såvida du inte återupptar tjänsten på egen begäran. Om du har samtyckt till övriga ShopBetter ApS mobila meddelande tjänster och önskar att avsluta, förutom där gällande lagstiftning kräver det, så måste dessa avslutas separat i enlighet med deras enskilda villkor. För Service support och hjälp, vänligen kontakta kundtjänst som finns listad på shopbetter.se hemsida.
    7. Vi kan komma att ändra kortnummer eller telefonnummer som vi använder i vår service och vi meddelar dig om dessa ändringar sker. Du är införstådd med att alla meddelanden, inklusive STOP meddelanden, som sänds till ett kortnummer eller telefonnummer som blivit ändrat, riskerar att ej mottas av oss och vi är ej ansvariga för att uppfylla dina önskemål vid sådana händelser.
    8. Leverantören som används vid denna tjänst är ej ansvarig för försenade eller ej levererade meddelanden. Du samtycker till att ge oss ett giltigt och korrekt telefonnummer. Om du köper en ny mobiltelefon så behöver du ange ditt nya telefonnummer i detta program.
    9. I enlighet med gällande lagstiftning, så godkänner du att vi ej är ansvariga för misslyckad, försenad eller missriktad information som sänds via tjänsten, felaktig information, och/eller eventuella handlingar du gör eller avstår att göra på grund av den informationen och vår tjänst.

  • ANVÄNDNING OCH SÄKERHET AV INSAMLADE UPPGIFTER
  • Personuppgifterna registreras hos ShopBetter.se ApS och lagras under fem år, varefter informationen tas bort. Vi samarbetar också med ett antal tredjepartsföretag som lagrar och bearbetar data. Företag som endast bearbetar information för vår räkning får inte använda den för sina egna ändamål.
    Vi arbetar bara med databehandlare inom EU eller i länder som kan ge din information tillräckligt skydd. Datakontrollanten på shopbetter.se är ShopBetter.se ApS.

    1. Vi kan använda ditt användarnamn, e-postadress och lösenord för att på ett unikt sätt identifiera dig som användare på ett ShopBetter.se erbjudande, för att förse dig med tjänster och att behandla transaktioner. Vi kan använda eller visa ditt användarnamn och ikon eller profilbild, i förekommande fall, när det gäller ranking, tävlingar eller lotterier, chatt identifiering och/eller high scores i spel. Vi kan använda ditt födelsedatum för att bekräfta din rätt att delta i ShopBetter.se erbjudanden
    2. I enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy, kan vi använda dina kontaktuppgifter för att behandla våra nyhetsbrev och/eller e-postkampanjer och skicka uppdateringar, säkerhetslarm eller andra meddelanden som rör ShopBetter.se erbjudanden. Dina kontaktuppgifter kommer att tillåta oss att informera dig om nya funktioner, förbättringar, upplösning av ShopBetter.se erbjudandeproblem, hantera och/eller vägleda dina kundsupportfrågor och problem, och informera dig om nya spelmöjligheter, lotterier, tävlingar, priser och/eller speciella evenemang.
    3. Om vår "tipsa en vän" funktion är tillgänglig inom ett visst ShopBetter.se erbjudande och du väljer att delta i det, kommer din e-post delas med den person som du skickar ShopBetter.se erbjudandet med den här funktionen. Vi kan använda en IP-adress för att få hitta en passande landbaserad version av ett ShopBetter.se erbjudande till en användare, eller att utöva vår förmåga att begränsa tillgången till platsen av användare som har brutit mot våra användarvillkor.
    4. Vi använder cookies och andra tekniker, till exempel mobilenhetsidentifierare, för att förbättra din upplevelse med ShopBetter.se erbjudanden. Denna teknik gör det möjligt för oss att driva våra affiliateprogram och förse dig med anpassat innehåll eller erbjudanden, såsom personliga ShopBetter.se annonser på andra webbplatser och mobila applikationer, och personlig tredjepartsreklam inom vissa ShopBetter.se erbjudanden. Cookies gör det också möjligt att automatiskt logga in när du öppnar ett ShopBetter.se erbjudande och erbjuder andra operativa aktiviteter inom ett ShopBetter.se erbjudande.
    5. Vi kan använda information som samlats in för att beräkna aggregat, anonym statistik om våra användare för att förbättra våra ShopBetter.se erbjudanden eller av säkerhetsskäl.
    6. Om du öppnar ett socialt spel, kan vi använda ditt sociala nätverksprofil-ID för att länka ditt sociala nätverk konto med dina aktiviteter inom det sociala spelet eller erbjuda personliga ShopBetter.se annonser på den sociala nätverkssajten. Vi kan använda ditt sociala nätverks för, efter och användarnamn och ikonen för att identifiera dig till det sociala nätverkskontot du har länkat till dina aktiviteter inom det sociala spelet, liksom när det gäller rankingen, tävlingar, lotterier, spel high score och/eller identifiering till ditt sociala nätverk.
    7. Om du öppnar ett socialt spel och förser oss med en annan persons kontaktinformation i syfte att leverera information genom ett socialt spel, kan vi använda denna information för att kontakta och vid behov påminna om att personen som han eller hon har blivit inbjuden att delta i en socialt spel eller fått innehåll genom ett socialt spel. Alla inbjudna är försedda med möjlighet att inte ta emot fler inbjudningar från ShopBetter.se.
    8. Vi på ShopBetter.se vidtar rimliga åtgärder för att skydda den information som vi samlar in från förlust, stöld, missbruk och obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse.

  • DELNINGSINFORMATION
    Vi kan dela kundinformation som beskrivs nedan.
    1. Skydd av ShopBetter.se och Andra
      Vi kan lämna ut informationen om det är ett brott mot användarvillkoren eller andra avtal; Om vi är i god tro och tror att lagen kräver det; eller om det behövs för att skydda rättigheter, egendom eller säkerhet av ShopBetter.se, våra kunder eller andra. Detta inkluderar utbyte av information med enheter för att upptäcka bedrägerier, skydd, och minskad kreditrisk.
    2. Cookies, Onlinereklam and Analyser
      Se din webbläsares inställningar och hjälpavsnittet för att lära dig om blockering, radering eller bli underrättad om cookies. Men, med cookies kan du dra nytta av några av ShopBetter.se:s väsentliga egenskaper, rekommenderar vi att du lämnar cookies påslagna.
    3. Mobil Reklam
      De flesta mobila enheter ger möjlighet att välja bort insamling och användning av information från de program du använder i syfte att visa annonser som är inriktade på dina intressen. För mer information och för att utöva dessa val, konsultera inställningarna på enheten.
    4. Sociala Spel
      När det gäller sociala spel, kan du hantera ditt eget sociala nätverks sekretesspreferenser genom ditt sociala nätverkskonto.
  • LAGRINGSTID
    Informationen lagras så länge som lagen tillåter och vi tar bort den när den inte längre är nödvändig. Perioden beror på informationens art och bakgrunden till lagringen. Det är därför inte möjligt att ange en tidsram för när informationen raderas.

  • INSYN OCH KLAGOMÅL
    Du har rätt att veta vilken personlig information vi behandlar gällande dig. Du kan också när som helst motsätta dig att denna information används. Du kan också återkalla ditt samtycke till behandlingen av din information. Om informationen vi behandlar gällande dig är inkorrekt, har du rätten att få den rättad eller raderad. Förfrågningar kan göras via vår Kundtjänst. Om du vill klaga på vår användning av dina personuppgifter, har du också möjlighet att kontakta Datainspektionen.

  • SPONSORER, ANNONSÖRER OCH TREDJEPARTER
    ShopBetter.se erbjudanden kan tillåta dig att spela eller dela information via sociala medier (t.ex. genom att logga in genom ett socialt media konto eller med hjälp av "Like" knappen) eller innehålla länkar till sociala medietjänster eller annan tredje part. Användningen av dessa funktioner och länkar omfattas av sekretesspolicyn för dessa företag och inställningarna på dessa tjänster. ShopBetter.se har ingen kontroll över, och är inte ansvarig för den information som lämnats in till eller samlas in av sociala nätverk eller annan tredje part. Vi uppmuntrar dig att granska dessa tredje parters sekretesspolicy för att förstå hur din information kan samlas och hanteras av en sådan tredje part.
    Denna sidan kan innehålla länkar till sponsorer, annonsörer, och andra tredjeparters hemsidor som inte är ägda eller kontrollerade av ShopBetter.se. Genom att deltaga i en tävling, ett provmedlemskap eller annat hos ShopBetter.se, så accepterar du även att bli registrerad hos annonser som enbart hanteras av tredjepart. Inkluderat av, länkning till, eller godkänner användning eller installation av tredjeparters sidor, applikationer, mjukvara, innehåll eller annonsering innebär inte godkännande eller endossering av ShopBetter.se.
    ShopBetter.se har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för innehåll, integritetspolicys eller praxiser av tredjeparter.
    Genom att gå in på eller använda Sidan, så godkänner du att ShopBetter.se inte har något med att göra med din användning av en tredjeparts-sida, innehåll, service eller mjukvara åtkommen via Sidan.
    Dina kommunikationer eller handlingar med, eller deltagande i kampanjer med sponsorer, annonsörer, eller andra tredjeparter hittade genom Sidan, är endast mellan dig och sådana tredjeparter.
    Du godkänner att ShopBetter.se inte ska hållas ansvarig eller skyldig för eventuell förlust eller skada av någon sort som resultat av några affärer med sådana sponsorer, tredjeparter eller som resultat av deras närvaro på Sidan.

  • BARN
    ShopBetter.se erbjudanden är utformade för att undvika insamling och användning av "personuppgifter" enligt definitionen i Childrens Online Privacy Protection Act ("COPPA"), från barn under 18 år annat än för att stödja den interna verksamheten. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn. Om du är under 18 år, kan du inte registrera ett konto eller på annat sätt lämna ut personlig information till oss.
    ShopBetter.se respekterar integriteten hos föräldrar och barn och har åtagit sig att följa COPPA. Om en förälder anser att hans eller hennes barn har lämnat personuppgifter till ShopBetter.se kan han eller hon kontakta oss via e-post eller vanlig post: ShopBetter (under 18 år), Adelgade 12, 1 - 9000 Aalborg, Danmark. Vi kommer att vidta åtgärder för att snabbt radera informationen på lärande att det rör sig om en person under 18 år. Vi inser vikten av att värna om barns integritet och uppmuntrar föräldrar att kontrollera och övervaka sina barns användning av online-aktiviteter regelbundet.

  • AVTAL MED ShopBetter.se POLICYS
    Genom att besöka och/eller använda någon av ShopBetter.se:s erbjudanden, ger du din förståelse för, och överenskommelse med denna sekretesspolicy och våra användarvillkor. Om du inte håller med vår policy, var god och använd inte några av ShopBetter.se:s erbjudanden.


  • Tjänsteleverantören på är ShopBetter ApS.
    En individ kan göra en begäran om radering muntligt eller skriftligt och du kan kontakta tjänsteleverantören via följande:

    ShopBetter ApS
    VAT: 40004106
    Adelgade 12, 1
    9000 Aalborg
    Denmark

    +44 33 0818 0590
    @ Support (a) shopbetter.se