Hur använder jag mina favoriter

Om du är en ShopBetter.se Brons / Silver / Gold-medlem kan du spara dina favoriter. Det är ett fantastiskt sätt att hålla reda på vad du älskar, spara det till senare, få uppdateringar och dela med vänner och familj. Så här fungerar det:

Använda dina favoriter:
- Logga in med ditt ShopBetter.se-medlemskap. Inte medlem? skapa ett konto.
- Dina favoriter väntar redan - lägg bara till saker du vill spara med hjälp av hjärt-ikonen på produktbilden.
- Vill du se dina favoriter? Gå till ditt konto och klicka på hjärt-ikonen.- Att köpa något från din favoritlista är enkelt, klicka bara på "Lägg till i kundvagnen" och checka ut som vanligt.

Dela dina favoriter:
- Det är enkelt att dela dina favoriter på Facebook, Twitter, Pinterest, e-post och sms.
- Kontrollera objekten du vill dela på din favoritsida, välj "Dela" överst och kopiera sedan länken eller e-posta dina favoriter.