Behöver min dator acceptera cookies?

ShopBetter.se använder en webbläsarfunktion känd som en cookie, som vanligtvis lagras på din dator.

Cookies hjälper till att spåra dina preferenser när du går igenom sidorna på vår webbplats. Vi kan också använda cookies för att hjälpa till med administrationen av din användning av funktioner och program på vår webbplats.

Vi använder också en teknik som kallas "clear gifs" som vanligtvis lagras i e-postmeddelanden för att hjälpa oss bekräfta ditt mottagande av och svar på våra e-postmeddelanden och för att ge dig en mer personlig upplevelse. Om du registrerar dig för onlinefunktionerna på vår webbplats kan cookies tillåta oss att koppla din navigationsinformation till din registreringsinformation.

Du kan vägra cookies genom att stänga av dem i din webbläsare. Men om du vägrar cookies, kommer vi inte att kunna spåra din beställning, och vi kan inte heller känna igen dig som en registrerad dsw.com-användare för att ge dig åtkomst till din kontoinformation.