Vad är fördelarna med ett VIP medlemskap?

ShopBetter.se erbjuder fyra olika medlemskap; ett gratis Basmedlemskap (Basic Shopper) och tre uppgraderade medlemskap (Brons, Silver, Guld).
Basmedlemskapet, utformat för att låta användare se om du tycker om sidan, är begränsad till pris och produkter, men låter du ändå handla och testa grundfunktioner.

Våra medlemskap ger dig större tillgång till webbplatsens funktioner, vilket inkluderar: ShopBetter.se/upgrade